Ga naar de hoofdinhoud

High quality presentation products
made in Holland since 1960

Rillstab Nederland BV is opgericht in 1960 en de specialist op het gebied van showalbums. Het bedrijf was tot 2019 een familiebedrijf en is sinds eind 2020 onderdeel van de Findyour groep.

Het Rillstab assortiment bestaat uit diverse presentatiemiddelen zoals showalbums, schrijfmappen en tafelflipovers. Deze artikelen worden verkocht onder het eigen merk Rillstab.

De ontwikkeling en productie vindt grotendeels plaats in Nederland. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring zijn we de specialist en onderscheiden wij ons door onze uitstekende kwaliteit, design en functionaliteit. Mede door onze productie in Nederland zorgen we voor minimale transportbewegingen. Dit draagt bij aan het duurzamer maken van onze bedrijfsvoering en zo borgen we de kwaliteit in de keten. Europel Business Products is als specialist in presenteren ook onderdeel van de Findyour groep en verzorgt de distributie van de Rillstab producten vanuit haar magazijn in Waardenburg. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Rillstab Nederland is opgesplitst. Het bedrijf in Breda opereert nu onder de merknaam Rillprint www.rillprint.nl en is specialist in Etiketten. De Rillstab producten zitten nu in het assortiment van zusterbedrijf Europel Business Products.

Stuur een mail

 

 

Vorige
Volgende
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Showalbums

Showalbums

Bekijk
Schrijfmappen

Schrijfmappen

Bekijk
  • Showalbums
  • Showalbums
  • Showalbums
  • Schrijfmappen