Wie Zijn Wij

Rillstab Nederland BV opgericht in 1960 is een producent van een groot scala aan presentatiemiddelen zoals Rillstab showalbums, schrijfmappen, tafel flip-overs en visitekaart mappen.

Uniek in de hele wereld door het Rillstab mechaniek welke gebruikt wordt in de Rillstab showalbums, menumappen, cd mappen en tafel flip-overs.

RILLen (= profielen) en STAB en (= staafjes), is het mechaniek wat middels staafjes in profielen binnentassen bij elkaar houdt, en ervoor zorgt dat u bladert als in een boek, ruimte- en gewicht besparend ten opzichte van presentatiesystemen. Een succesvolle presentatie begint met een Rillstab product!

In onze modern ingerichte drukkerij produceren wij universele zelfklevende A4 etiketten, bedrukte en onbedrukte kettingformulieren en overig handelsdrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en nog veel meer!

Een uitgebreid assortiment aan attachékoffers, pilotenkoffers, notebook tassen (onder andere het merk Wenger/Swissgear) en trolleytassen uit voorraad leverbaar.

Ook op het ergonomische vlak bieden wij aan stoelmatten in diverse materiaalsoorten en formaten, schrijfonderleggers, voetensteunen en schoonloop matten. De unieke compatible etiket rollen en compatible tapes completeren ons assortiment.

Bent u op zoek naar een Rillstab product?
Bel de Rillstab klantenservice: 076-5879232